Cum se pot elimina zgarieturile de pe mobila cu produse de casa?

Desigur, fiecare zgarietura poate strica aspectul mobilierului din casa, altfel perfect.

0
236
zgarieturi mobila

Desigur, fiecare zgarietura poate strica aspectul mobilierului din casa, altfel perfect. Cu toate acestea, problema nu ar trebui sa devina o conditie prealabila pentru a inlocui dulapurile, mesele, scaunele, dulapurile si orice alt mobilier.

Este fireasca stricarea din neatentie a aspectului mobilierului prin zgariere. Este important insa sa se cunoasca metodele de stergere a „cicatricilor” urate si sa se reimprospateze aspectul mobilierului preferat.

Exista cateva amestecuri extrem de eficiente care vor imbunatati cu siguranta starea mobilierului. Cea mai buna parte este ca nu trebuie investit in referinte scumpe. Ingredientele folosite pentru a face aceste amestecuri sunt de obicei disponibile in fiecare gospodarie.

  • Amestec de ulei de masline si otet

Se prepara un amestec din 125 ml ulei de masline si aceeasi cantitate de otet. Se umezeste o laveta in acest amestec si se sterge mobila cu ea. Rezultatele vor fi vizibile imediat. Atat otetul, cat si uleiul de masline protejeaza lemnul impotriva agentilor externi si elimina praful si bacteriile.

  • Un amestec de ceai negru

Se fierb 125 ml de apa apoi se pune un plic de ceai negru si se lasa la infuzat 5 minute. Se lasa sa se raceasca amestecul si apoi se inmoaie un tampon de bumbac in el. Se sterg suprafetele zgariate si apoi se lustruiesc cu o carpa uscata.

  • Pasta de cafea instant

Se pune 1 lingura de cafea instant intr-o cana. Se toarna putina apa clocotita pentru a face o pasta si apoi se imbiba laveta in amestec si se sterg suprafetele cu el. Se curata imediat cu o carpa curata si uscata.

Aceste 3 amestecuri sunt unice si datorita lor se vor putea sterge in mare masura zgarieturile de pe mobilier – si toate acestea fara a folosi alte produse de curatare care contin substante chimice. Pentru a vedea cum functioneaza merita sa fie incercate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here