Work from home: cum ar trebui alese imprimantele second hand?

Pentru achizitionarea unor produse de calitate, la un pret mai mult decat accesibil, cumparatorii pot accesa direct site-ul It-Sh.ro

0
149
imprimante second hand

Pandemia a dus la trecerea activitatilor zilnice in mediul online si astfel a crescut nevoia romanilor de a-si achizitiona o imprimanta. Drumurile dese in magazinele de specialitate pentru diverse printuri, scanuri si xeroxuri se pot dovedi a fi consumatoare de timp, nervi si bani.

Indiferent de motiv, nu este absolut deloc greu de achizitionat un astfel de dispozitiv. Imprimantele nu s-au schimbat foarte mult in ultimii ani; insa au devenit mai eficiente si mai putin costisitoare. Imprimantele second hand, spre exemplu, sunt accesibile la pret si reusesc sa isi indeplineasca cu brio sarcinile.

Ce criterii trebuie sa indeplineasca imprimantele second hand?

Exista cateva caracteristici de care cumparatorii trebuie sa tina cont atunci cand isi aleg modelul dorit. De la specificatiile tehnice si pana la pret sau firma producatoare, toate aceste aspecte trebuie trecute in revista.

  • Dimensiunea / capacitatea de gestionare a unui anumit numar de pagini – spre deosebire de spatiile de birouri care folosesc imprimante de mari dimensiuni, utilizatorii de rand ar trebui sa isi indrepte atentia spre un model mult mai mic.

Imprimante second hand | Laptopuri ieftine | It-Sh.ro

laptopuri ieftine

Cu tehnologia actuala, exista o multime de modele performante care nu ocupa prea mult spatiu, dar care vor trebui alimentate mai des. Pentru achizitionarea unor produse de calitate, la un pret mai mult decat accesibil, cumparatorii pot accesa direct site-ul It-Sh.ro. Imprimantele sunt testate si pregatite pentru vanzare astfel incat sa se ridice la nivelul asteptarilor.

  • Viteza de printare – de regula, imprimantele cu laser sunt mult mai rapide decat cele cu cerneala. Trebuie mentionat faptul ca imprimarea foto dureaza intotdeauna mai mult, indiferent de tipul imprimantei;

  • Calitatea imprimarii – imprimantele cu cerneala sunt in general cele mai bune pentru imprimarea documentelor care au o combinatie de text, grafica si fotografii – desi tind sa aiba o viteza mai mica;

Aceste imprimante sunt compatibile cu majoritatea laptopurilor / calculatoarelor. La mare cautare sunt laptopuri ieftine, calculatoarele second hand, datorita preturilor mult mai mici. De regula, acestea beneficiaza de o reducere de 40-50% fata de pretul initial al produselor.

Calitatea este extrem de importanta motiv pentru care sunt comercializate doar branduri de top, precum: HP, Dell, Lenovo, IBM, Acer, Sony, Fujitsu Siemens. Comenzile ce depasesc 300 lei beneficiaza de transport gratuit. In plus, cumparatorii pot returna produsele in decurs de 14 zile, urmand sa isi primeasca integral banii inapoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here