Alegerea unei Rochii de Mireasă

Trebuie să existe compatibilitate între dumneavostră și stilul ales al nunții

0
282
Rochia de mireasă

Rochia de mireasă reprezintă, probabil, cel mai important moment în carierea de fashion a unei femei, iar achiziționarea ei poate fi o experiență destul de interesantă, cel puțin. În acest articol vă vor fi prezentate câteva indicii în alegerea unei rochii somptuoase pentru o astfel de ocazie unică.

Cumpărarea unei rochii de mireasă ar trebui să fie o experiență de care să vă bucurați. Din păcate, multe mirese sunt dezamăgite prima dată când merg să cumpere o rochie de mireasă. Confuzia în privința programărilor, modelele de rochii care nu se potrivesc, asistenții de magazin neprietenoși și rochiile de vis care arată grozanic pe corp atunci când sunt probate, toate aceste lucruri cumulate duc la transformarea unui tur de cumpărături de vis într-un iad.

Asigurați-vă că vă alocați suficient de mult timp pentru cumpărături și că veți include în această incursiune și elemente amuzante precum luarea prânzului sau băuturile cumpărate pe parcurs, precum și opririle la diferite buticuri. O rochie de mireasă reprezintă o investiție considerabilă, de-aceea asistentul de magazin trebuie să vă sugereze modele care să se potrivească stilului dumneavoastră, deși modelul nu este cel pe care îl aveți în minte.

Trebuie să existe compatibilitate între dumneavostră și stilul ales al nunții

Gândiți-vă la modelul de nuntă pe care doriți să-l aveți atunci când vă alegeți rochia. Ce anotimp ați ales? Va fi asemănătoare unei recepții de seară ori va semăna cu o petrecere de plajă? Vă căsătoriți într-o locație care să sugereze o petrecere în grădină sau într-o locație istorică? Dacă ai o nuntă centrată pe o temă, ar trebui să vă gândiți să vă creați nunta pe această temă. Pe de altă parte, unele mirese se duc și își găsesc din prima și își vor folosi influența în temele de nuntă.

Trebuie să înțelegeți care sunt modelele potrivite corpului dumneavostră, deoarece există atât de multe stiluri diferite și modele pentru rochiile de mireasă, încât veți găsi, cu siguranță, modelul potrivit. Cheia este să alegeți ceva care să vă accentueze cele mai bune trăsături ale dumneavostră și să vă estompeze părțile mai puțin bune.

Spre exemplu, rochiile de mireasă în stilul empire vă vor face picioarele mai scurte, cele care au o talie căzută vor compensa pentru o talie scurtă, gâturile sub formă de V sunt foarte subțiri și perfecte pentru miresele care au un bust generos, iar rochiile cu linii orizontale vor crea senzația de ”alungire” a corpului, în timp ce liniile verticale vor crea senzația de înălțare a corpului.

Însă, indiferent de alegerea dumneavostră, important este să vă simțiți confortabil cu rochia realizată, astfel încât să nu ratați cele mai frumoase momente din viața dumneavoastră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here