Motive pentru care femeile merg la salon

S-a efectuat un sondaj de opinie printre femeile care frecventeaza in mod obisnuit un salon de frumusete, iar rezultatele sunt mai mult decat graitoare.

0
383
aplicare extensii cusute

Femeile apeleaza la serviciile saloanelor de infrumusetarea dintr-o varietate de motive. Care sunt factorii care determina o femeie sa viziteze un salon? S-a efectuat un sondaj de opinie printre femeile care frecventeaza in mod obisnuit un salon de frumusete, iar rezultatele sunt mai mult decat graitoare.

Iata cativa dintre factorii care determina doamnele sa-si rezerve timp pentru o sesiune de rasfat!

  • 58% dintre femeile chestionate au recunoscut ca intentioneaza sa-si schimbe coafura in viitorul apropiat, deci au nevoie de specialistii unui salon.

  • Aproximativ 56% dintre femei au afirmat ca prefera sa caute sfaturile unui hair stilist sau cosmetician atunci cand intampina dificultati in aranjarea parului sau ingrijirea tenului.

  • 44% dintre femei si-au schimbat coafura sau culoarea parului cel putin o data in viata, mai ales de plictiseala.

  • Reinventarea s-a dovedit a fi un motiv bun de a merge la salon, deoarece peste 25% dintre femeile chestionate au afirmat ca acest lucru le-a adus la salon cel putin o data in viata.

  • 50% dintre respondente vor merge cel putin o data pe luna la salon pentru intretinerea regulata a aspectului lor.

  • De asemenea, in 2007, serviciile de cosmetica, masaj, manichiura si pedichiura s-au suplimentat cu aproximativ 50%, tocmai datorita faptului ca doamnele au inceput sa mearga la salon din ce in ce mai des.

  • 38% dintre femeile chestionate au afirmat ca merg regulat la salon pentru ca doresc sa se simta mai increzatoare in aspectul lor, dar si mai atragatoare pentru parteneri.

Indiferent de motiv, femeile iubesc sa mearga la salon. Chiar daca doresc sa isi imbunatateasca increderea in sine, sa se reinventeze sau, pur si simplu, pentru ca s-au plictisit de propria imagine, exista intotdeauna un motiv bun pentru a face o programare la salon. La Joya Salon, orice femeie poate alege ceea ce isi doreste dintr-o multitudine de servicii: aplicare extensii cusute, manichiura, cosmetica, indreptare cu keratina, masaj, epilare si multe alte servicii binefacatoare. Simtiti-va libera sa accesati joyasalon.ro pentru a vedea serviciile disponibile, dar si pentru a face o rezervare acolo unde simtiti ca este necesara o interventie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here