Anticariat Carti – solutia perfecta pentru valorificarea volumelor care nu mai sunt de folos

Cei de la Anticariat-Carti.com sunt disponibili inclusiv sambata si duminica, vin la domiciliul vanzatorilor de volume, evalueaza toate produsele si platesc pe loc

0
142
cumpar carti in regim anticariat

Placerea vinovata sau nevinovata de a cumpara carti se transforma de foarte multe ori in imposibilitatea de a le putea depozita. Ori de cate ori apare un volum nou pe o anumita nisa de interes pentru cititori, ei sunt tentati sa-l achizitioneze.

Se intampla destul de frecvent insa ca romanele citite sa nu-si mai gaseasca locul in locuinte. In acel moment, iubitorii de carti sunt pusi in situatia de a decide cum sa faca sa se debaraseze de ele, iar unul dintre cele mai bune lucruri pe care le pot face este sa le vanda catre anticariate care cumpara carti.

Anticariatele care cumpara carti – solutia perfecta pentru a valorifica volumele

Decat sa fie tinute in casa, unde devin un „magnet” pentru praf, cartile pot avea din nou un parcurs spre inima altor cititori. Vanzandu-le la un anticariat, li se reda libertatea si li se da o noua ocazie de a deveni importante si utile.

Pentru ca o vorba celebra spune: „Gunoiul unora este comoara altora”, se poate aplica si in cazul volumelor care sunt tinute intr-o biblioteca doar pentru a fi la numar si nu pentru ca ar mai fi de interes pentru cei ai casei.

Anticariate care cumpara carti | Cumpar carti in regim anticariat | Anticariat-Carti.com

anticariate care cumpara carti

Contactand un anticariat, viitorii vanzatori se vor asigura ca operele care odata i-au incantat ajung pe maini bune. Cei de la Anticariat-Carti.com sunt disponibili inclusiv sambata si duminica, vin la domiciliul vanzatorilor de volume, evalueaza toate produsele si platesc pe loc, in cazul in care oamenii sunt de acord sa le vanda.

Acest anticariat face achizitii din Bucuresti si imprejurimi, ofertele de carti putand fi si de ordinul miilor. Fie ca sunt volume vechi sau unele aparute dupa 2000, toate prezinta interes in ochii cumparatorilor, mai ales daca se prezinta intr-o forma buna, nu sunt deteriorate, mazgalite sau au pagini lipsa.

Toti cei interesati trebuie sa raspunda anuntului cumpar carti in regim anticariat si se vor alege cu beneficii importante, precum: bani de buzunar, mai mult loc in biblioteca si in casa si bucuria ca au facut ce trebuia cu cartile care nu le mai erau de folos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here