Deserturi traditionale, specifice anumitor tari, se afla printre ele si torturi

Foret Noir – este disponibil si la cofetaria eTorturi.ro, fiind unul dintre preferatele clientilor acesteia

0
127

Romanii sunt unii dintre cei mai mari amatori de dulciuri si de la nici o petrecere pe care o organizeaza nu pot lipsi torturile la comanda. Cu toate ca un astfel de desert este foarte apreciat, un desert specific romanesc este cozonacul, care este prezent pe masa romanilor la toate sarbatorile.

La fel cum cozonacul este specific Romaniei, fiecare tara are un desert specific, foarte apreciat de oameni din lumea intreaga. Prin urmare, in continuare sunt prezentate aceste deserturi pentru urmatoarele tari:

  • Italia – gelato

Unul dintre cele mai populare deserturi specifice Italiei este inghetata, cunoscuta sub denumirea de gelato. Motivul pentru care aceasta este atat de apreciata este faptul ca aceasta inghetata se produce in-house, in laboratorul propriu al gelateriilor, fiind astfel un desert proaspat si apetisant.

  • Spania – tarta de Santiago

Aceasta tarta este realizata dupa o reteta foarte veche, care provine din nord-vestul Spaniei si care este, de fapt, o prajitura cu migdale foarte gustoasa.

  • Franta – creme brulee

Gastronomia frantuzeasca este un reper pentru toate ariile acestui domeniu, indiferent ca este vorba despre bucatarie, patiserie sau cofetarie. Astfel ca unul dintre deserturile preferate ale francezilor este creme brulee, sau crema de zahar ars.

Torturi la comanda | Tort pentru majorat | eTorturi.ro

torturi la comanda

  • Austria – Sachertorte

Acest desert austriac este un tort de ciocolata foarte elegant si delicios, care este servit cu frisca. Un astfel de tort este foarte apreciat si de romani, acesta fiind un dulce potrivit ca tort pentru majorat, mai ales daca sarbatoritul este pasionat de ciocolata.

  • Germania – Schwarzwälder Kirschtorte

Acest sortiment de tort german reprezinta baza de la care s-a pornit crearea prajiturii Foret Noir, care se gaseste si pe listele cofetariilor din Romania. Acest sortiment de tort –
Foret Noir – este disponibil si la cofetaria eTorturi.ro
, fiind unul dintre preferatele clientilor acesteia.

De ce sa alegi torturi la comanda?

Principalul motiv pentru care se merita ca oamenii sa aleaga torturi la comanda este faptul ca acestia isi pot alege sortimentul preferat de tort, care sa fie decorat conform temei petrecerii sau motivului sarbatorit. In acest fel pot fi siguri ca tortul este, deopotriva, gustos si frumos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here