Care sunt aspectele de care sa se tina cont in alegerea unor calculatoare refurbished?

0
90
laptopuri refurbished

Un calculator refurbished este un calculator care provine din retururi de la clienti – fizici sau juridici – dar care este reconditionat, astfel incat sa arate si sa se comporte ca unul nou. Principala diferenta dintre acestea fiind insa pretul, care in cazul celor reconditionate este mai mic.

Cei care iau in calcul achizitionarea unor calculatoare refurbished trebuie sa tina cont de o serie de aspecte, pentru a fi siguri ca fac o alegere buna, potrivita pentru nevoile, dorintele si bugetul lor. Unele dintre cele mai importante sunt:

  • Masuri stricte de control al calitatii

Deoarece computerul refurbished nu este unul nou, este important ca acesta sa fie supus unor masuri stricte pentru a-l readuce la starea optima, astfel incat acesta sa poata fi gata de utilizare imediat dupa primire. Drept urmare, sistemul calculatorului trebuie sa fie curatat de datele anterioare, efectuate reparatiile necesare si, daca este sistemul de operare instalat, acesta sa fie instalat corect si sa functioneze la capacitate optima.

Pentru acest lucru ar trebui sa se apeleze la comerciantii specializati in astfel de echipamente IT reconditionate, deoarece acestia urmeaza o lista de verificare cuprinzatoare si utilizeaza procese stricte de control al calitatii pentru a se asigura ca ofera dispozitive care indeplinesc cele mai inalte standarde. Un astfel de comerciant este si magazinul online It-Sh.ro.

Calculatoare refurbished | laptopuri refurbished | It-Sh.ro

Calculatoare refurbished

  • Echipamente moderne si accesorii compatibile

Un computer reconditionat este, in general, unul care a fost si utilizat, motiv pentru care nu va fi unul care sa faca parte din cele mai recent lansate tehnologii. Cu toate acestea, calculatoarele refurbished fac parte din generatii actuale, recent aparute pe piata, astfel ca pot pune la dispozitia utilizatorilor un sistem de operare modern, care sa permita folosirea de aplicatii si programe dintre cele noi si moderne. In plus, cei care isi doresc sa se bucure de un astfel de computer, dar si de libertate de miscare, pot alege laptopuri refurbished, care trec prin acelasi proces amplu de reconditionare.

Uneori, accesoriile sunt incluse cu un computer reconditionat, iar in alte cazuri, este posibil sa fie nevoie sa fie cumparate separat, motiv pentru care este necesar sa se citeasca cu atentie specificatiile acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here