Cate carti pot fi citite intr-un an?

Facem achizitii de carti oricand doriti sa vindeti, iar pentru a afla mai multe accesati cu incredere www.anticariat-carti.com!

0
396
Cumpar carti de orice fel

Nu este niciun alt secret pentru a deveni mai destept decat acela de a citi mult. Daca nu credeti, exista o multime de oameni important in lumea asta care sustin acest lucru. Dar daca acest lucru este atat de usor, de ce nu citesc tot mai multi oameni? Raspunsul este simplu si general valabil: nu au timp! Oare chiar asa sa fie?

Simpla matematica ce dovedeste ca oamenii au suficient timp de citit, spune ca fiecare om poate citi anual chiar si 200 de carti. Floare la ureche, ar spune unii, imposibil, ar spune altii. Tot ce trebuie sa faceti este doar o mica schimbare in viata voastra, dar neaparat, incepeti cu timpul!

In medie, oamenii citesc intre 200 si 400 de cuvinte pe minut. Cartile tipice au aproximativ 50.000 de cuvinte. 200 de carti a cate 50.000 de cuvinte fiecare, inseamna 10 milioane de cuvinte. De aici totul se schimba in functie de viteza de citire, insa 10 milioane de cuvinte inmultite cu 400 de cuvinte pe minut, inseamna 25.000 de minute. Acest numar impartit la 60, cat are o ora, inseamna 417 ore.

Cam despre asta este vorba. Pentru a citi 200 de carti, trebuie sa petreceti doa 417 ore lecturand, ceea ce inseamna cam 1 ora si 15 minute pe zi. Veti spune ca este imposibil sa petreceti atat de mult timp citind, insa, conform studiilor din ultimii ani, oamenii petrec aproape 1700 de ore anual in mediul online si aproape 700 privind la televizor. Daca aceste ore ar fi petrecute citind, numarul cartilor ar putea depasi 1000 de exemplare anual.

Cu siguranta, veti considera aceste cifre ca fiind ireale, insa exista o multime de aplicatii care monitorizeaza timpul petrecut la televizor, calculator, tableta sau telefon si numai asa puteti afla exact cand cat irositi in fiecare zi. Exista o multime de metode de a scapa de obiceiurile proaste, de a incepe o rutina noua, de a respira alt aer si numai cine nu-si doreste, nu va reusit sa citeasca din ce in ce mai mult.

www.anticariat-carti.com | Cumpar carti de orice fel!

carti

Intrati in cursa anului 2019 in ceea ce priveste cititul? Acum e mai potrivit ca niciodata sa faceti acest lucru! Poate ca aveti carti deja citite si doriti unele noi pentru un avant mai puternic. Vindeti ce nu mai doriti sa cititi si cu banii castigati, achizitionati titlurile dorite. Cumpar carti de orice fel, vechi sau noi, pentru un anticariat din Bucuresti. Facem achizitii de carti oricand doriti sa vindeti, iar pentru a afla mai multe accesati cu incredere www.anticariat-carti.com!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here