Cele mai bune filme motivationale

Filmele i-au inspirat intotdeauna pe oameni, fie ca este vorba despre tineri, copii sau batrani.

0
78
top filme motivationale

Filmele i-au inspirat intotdeauna pe oameni, fie ca este vorba despre tineri, copii sau batrani. Filmele motivationale de la Hollywood sunt un izvor nesecat de povesti si lectii de viata, iar personajele prezente pe marile ecrane reusesc sa devina un exemplu sau un anti-exemplu, dupa caz, pentru spectatori.

Top 5 filme motivationale – ce lectii de viata pot invata spectatorii?

Sa ucizi o pasare cantatoare (1962) – Filmul este adaptat dupa romanul cu acelasi nume al lui Harper Lee. Un avocat apara un negru nevinovat, acuzat de viol de o adolescenta alba. Avocatul nu numai ca il apara pe barbat, dar ii si ajuta pe copiii acestuia sa faca fata si sa lupte impotriva prejudecatilor. Filmul ofera o lectie usturatoare de viata despre cum rasismul afecteaza oamenii nevinovati.

Rocky (1976) este un film sportiv care spune povestea unui boxer amator, Rocky Balboa care are sansa de a lupta cu campionul la categoria grea Apollo Creed. Spectatorii trebuie sa inteleaga ca viata ofera sanse tuturor, insa depinde de fiecare dintre noi sa asteptam cel mai bun moment pentru a ne arata talentul si pentru a fii pregatiti pentru ca viata nu ofera o a doua sansa.

October Sky (1999) este un film biografic bazat pe viata lui Homer H. Hickam, interpretat cu maiestrie de Jake Gyllenhaal. Inspirandu-se din lansarea satelitului rus Sputnik 1, barbatul planuieste sa-si faca propria racheta mergand impotriva tuturor. Filmul arata nu doar incercarea lui esuata, ci si perseverenta sa, determinarea si incapatanarea de a nu se opri din a incerca.

Cast Away (2000) este povestea unui angajat FedEx care in timp ce se afla la serviciu, supravietuieste unei aterizari accidentale pe o insula pustie. Acesta trebuie sa se descurce si sa traiasca singur acolo pana cand ii ajunge ajutor. Filmul este despre lupta constanta a acestuia pentru supravietuire, in ciuda dificultatilor.

In cautarea fericirii (2006) este un film biografic bazat pe viata lui Chris Gardner, un barbat care se lupta sa ii ofere copilului sau o viata mai buna, in timp ce jongleaza cu provocarile gasirii unui adapost si a unui job. Filmul demonstreaza cum lupta grea depusa de oameni pentru atingerea unui obiectiv este rasplatita din plin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here