Cele mai bune parfumuri de vara

In loc sa respecte profilurile de parfum standard ale sezonului, creatorii de la case de nisa si marcile de designer au fost mult mai interesati sa isi scoata publicul la plimbare.

0
71
parfumuri de vara

Cele mai bune parfumuri de vara le vor transoporta pe femei intr-o calatorie fascinanta, chiar daca nu ies din casa. Parfumierii inteleg ca simtul olfactiv poate evoca amintiri sau ganduri despre locuri ce nu au fost vizitate inca asa ca, odata cu lansarile din vara aceasta, s-au bazat foarte mult pe acest concept in conturarea si creionarea unor miresme de top.

In loc sa respecte profilurile de parfum standard ale sezonului, creatorii de la case de nisa si marcile de designer au fost mult mai interesati sa isi scoata publicul la plimbare. Noile sosiri ale momentului sunt transportatoare; incearca sa surprinda spiritul experientelor vesele si al perioadelor istorice pline de evenimente.

Top 3 parfumuri de vara

Fiecare parfum nou ofera o excursie si, indiferent daca ii conduce pe purtatori inapoi in timp, la curtile Frantei din secolul al XVIII-lea sau la hotelurile de lux din anii 1960, asigura calatorii pline de evenimente. Optimiste si evocatoare, cele mai bune parfumuri de vara sunt un bilet catre paradis.

Dior Eden-Roc este o oda adusa aerului marin si zilelor petrecute la soare. Combinatia sa de flori albe, citrice si notele marine poate lumina chiar si cea mai trisaă zi, fiind un parfum ideal pentru serile calduroase de vara.

Juliette Has a Gun Magnolia Bliss, brandul lui Romano Ricci ramane indraznet, dar nu se teme sa exploreze si traditionalul. Magnolia Bliss este pe placul multimii, cu note de petitgrain, bujor si frezie care ii intaresc nota de baza, si anume, floarea de magnolie.

La acestea se adauga si notele de nectarine, prune, ghimbir si lamaie, alaturi de moscul sintetic Ambroxan. Pe hartie, totul suna simplu, dar combinatia este suficient de puternica pentru a le face pe purtatoare sa se simta intr-o piata plina de flori fructate.

Montale Blue Matcha – cei mai multi sunt obisnuiti sa regaseasca pulberea de marcha in bucatarie, insa acest ingredient si-a facut usor usor aparitia si in industria parfumurilor. Matcha verde folosita in diverse bauturi provine din planta Camellia Sinesis, iar varianta indigo folosita in parfumul de fata este facuta din flori de mazare ce se regasesc in multe tari din Asia de Sud-Est. Notele de frunze de tutun, lemn de cedru si piele ofera o aroma atragatoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here