Consiliere de specialitate pentru alegerea unui soft restaurant

Conform informatiilor publicate pe site-ul CasedeMarcat.eu, aplicatiile pot fi achizitionate fie sub forma de abonament lunar, fie sub forma de licenta

0
135
soft pentru restaurant

Tehnologia a luat un mare avant, fapt ce a dus la automatizarea si digitalizarea unui numar tot mai mare de activitati. In industria HORECA spre exemplu, au aparut diverse aplicatii care ii ajuta pe antreprenori sa vanda mult mai repede si sa isi optimizeze circuitul de lucru, timpul de servire al clientilor fiind redus considerabil. Un soft pentru restaurant reprezinta o investitie mai mult decat avantajoasa tinand cont de cresterea vitezei de lucru a personalului angajat.

AttoSoft – magazin online specializat si acreditat

AttoSoft este locul unde clientii pot gasi echipamente fiscale la preturi mai mult decat avantajoase. In plus, acestia beneficiaza si de consiliere de specialitate in vederea alegerii celor mai potrivite produse. Programul destinat restaurantelor poate fi modificat astfel incat sa corespunda necesitatilor fiecarui tip de business in parte.

Echipa tehnica este pregatita sa faca fata chiar si celor mai mari provocari pentru a oferi clientilor servicii de calitate. In topul preferintelor, se afla programul de gestiune, datorita faptului ca prezinta o serie de avantaje:

  • volumul de hartii se duce in mod considerabil, ceea ce inseamna ca raportul de gestiune, NIR-ul, registrul de casa, rapoartele obligatorii de casa (Z și X), precum si raportul de productie sunt generate, in mod automat, fara niciun efort;

Soft pentru restaurant | Software pentru cafenea | CasedeMarcat.eu

software pentru cafenea

  • raportul de productie poate fi urmarit in timp real;
  • poate efectua o analiza de aprovizionare in baza vanzarilor trecute;
  • verificarea produselor aflate pe stoc se realizeaza in mod automat;
  • se poate lega la un program de contabilitate si astfel datele pot fi descarcate oricand este nevoie, indiferent de formatul solicitat;
  • proprietarii au parte de un control mult mai eficient al intregului business.

Dincolo de acest program, clientii pot achizitiona si software pentru cafenea, inregistrarea comenzilor realizandu-se mult mai simplu si mult mai rapid.

Conform informatiilor publicate pe site-ul CasedeMarcat.eu, aplicatiile pot fi achizitionate fie sub forma de abonament lunar, fie sub forma de licenta. Indiferent de varianta aleasa, clientii au parte de suport tehnic si mentenanta, upgrade si actualizari legislative, dezvoltari ale proiectului/sistemelor. Cu alte cuvinte, echipa de la AttoSoft se afla in permanenta langa acestia oferindu-le asistenta, in caz de nevoie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here