Cum se pot pregatii studentii la medicina pentru examenul de rezidentiat?

De aceea, prin intermediul platformei StudyHub.ro, acestia au acces atat la materia din care vor sustine examenul respectiv, cat si la grile de verificare

0
119

Pentru a putea deveni medici cu drepturi depline, studentii trebuie sa treaca cu bine peste examenul de rezidentiat pentru medicina generala sau chiar pentru o anumita specializare, pentru care acestia au optat.

Desi in cei 6 ani de facultate, acestia au acumulta o multime de cunostinte, este necesar ca inaintea unui examen de o asemenea importanta acestia sa se pregateasca intens, sa isi puna la punct informatiile pe care nu le stapanesc foarte bine, dar sa se si obsinuiasca cu modul in care se va desfasura examenul de rezidentiat.

De aceea, prin intermediul platformei StudyHub.ro, acestia au acces atat la materia din care vor sustine examenul respectiv, cat si la grile de verificare, dezvoltate de medici specialisti sau rezidenti si chiar la simulari ale examenului de rezidentiat.

Cum se pot pregati studentii pentru examenul de rezidentiat?

Metodele de invatare difera de la un individ la altul, dar datorita modului in care este structurata materia de examen pe platforma Study Hub, studentii, indiferent ca sunt cei de la medicina sau cei care urmeaza sa sustina examenul de rezidentiat pentru farmacie, au acces la toate informatiile necesare si le pot verifica periodic.

De asemenea, in cazul in care acestia simt ca nu stapanesc foarte bine anumite informatii sau capitole, se pot reintoarce oricand pentru a repeta materia respectiva, dar si pentru a verifica grilele la care au obtinut cel mai mic punctaj, pentru a identifica aspectele la care mai au de lucrat.

Rezidentiat pentru medicina generala | examenul de rezidentiat pentru farmacie | StudyHub.ro

Rezidentiat pentru medicina generala

Cum se desfasoara examenul de rezidentiat pentru medicina?

Examenele de rezidentiat sunt organizate de Ministerul Sanatatii, in centre universitare importante din intreaga tara. Astfel ca orice student, indiferent de regiunea din care provine sau de postul pe care il vizeaza, poate sustine acest examen important din viata lor.

Acest examen este sub forma de grila, cu 200 de intrebari, si dureaza 4 ore, timp in care candidatii trebuie sa raspunda corect pentru a obtine cel putin 60% din punctaj pentru a promova.

Astfel, desi este un examen foarte important pentru orice candidat, exista multe modalitati si instrumente care le pot fi de ajutor in pregatirea acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here