Extensiile cusute – merita oare incercate?

La FreeStyleBeauty.ro, clientii pot opta dintr-o gama varianta de extensii, de la cele cu banda adeziva si pana la cele cu keratina sau cele cusute

0
157
extensii cusute in 13 septembrie

Moda extensiilor a cuprins usor usor intreg mapamondul. Din dorinta de a avea o podoaba capilara cat mai bogata, femeile aleg sa recurga la acest mic artificiu. Exista o multime de tipuri de extensii de par pe piata, insa varianta extensiilor cusute este la mare cautare avand in vedere faptul ca este cea mai naturala metoda de infrumusetare a parului.

Pentru un efect wow, clientele ar trebui sa opteze pentru extensii cusute in 13 septembrie. In salon exista un specialist in extensii care dincolo de serviciile prestate, poate oferi si sfaturi pertinente clientelor.

Avantajele acestor tipuri de extensii

Spre deosebire de altele modele care se aplica la cald sau care presupun folosirea anumitor substante chimice, extensiile cusute sunt 100% sigure pentru firul de par. Acestea se aplica prin coasere astfel ca nu degradeaza parul si nici nu il impiedica sa creasca in voie. Mai mult decat atat, extensiile sunt confectionate din par remy de calitate superioara motiv pentru care arata exact ca parul natural si pot fi coafate sau vopsite, fara nicio problema.

Clientele trebuie totusi sa acorde o atentie sporita ingrijirii parului pentru prelungirea duratei de viata a extensiilor asa ca trebuie sa foloseasca un sampon si un balsam de calitate, iar o data pe saptamana trebuie sa aplice o masca de par intens hidratanta, deoarece parul remy are mare nevoie de substante nutritive.

Extensii cusute in 13 septembrie | FreeStyleBeauty.ro

FreeStyleBeauty.ro

La FreeStyleBeauty.ro, clientii pot opta dintr-o gama varianta de extensii, de la cele cu banda adeziva si pana la cele cu keratina sau cele cusute. Preturile pentru fiecare serviciu sunt afisate pe site, insa exista si anumite pachete avantajoase, in functie de necesitatile fiecarui client.

Recomandarea specialistilor este ca extensiile sa fie demontate doar in salon pentru a se evita degradarea firului de par. De asemenea, clientele pot veni la intretinere, prelungind in felul acesta durata de viata a extensilor.

Oricine isi doresc o schimbare de look, se poate bucura acum de par lung si bogat in mai putin de 3 ore. Lungimea si volumul pot fi ajustate in functie de preferinte astfel incat rezultatul final sa fie unul cu adevarat spectaculos. Extensiile ajuta si la imbunatatirea aspectului fizic, femeile fiind mult mai increzatoare in fortele proprii atunci cand stiu ca arata bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here