Faraway: un film romantic si tandru de savurat pe Netflix

0
44
Faraway

“Sa pleci departe iti ofera sansa de a te regasi pe tine insuti”: aceasta este replica de inceput a trailerului pentru filmul Faraway, viitoarea comedie romantica germana oferita Netflix, regizata de Vanessa Jopp. In aceasta aventura plina de umor si dragoste, abonatii vor urmari viata lui Zeynep Altin, viata care ia o intorsatura neasteptata in urma mortii mamei sale.

Toscana, Love in in the villa, numeroase sunt comediile romantice care au explorat calatoria de “resetare” pe fundalul unei crize existentiale pentru a broda o frumoasa poveste de dragoste. Cu Faraway, romantismul este condimentat cu situatii amuzante si un mesaj binevoitor, valabil pentru toate varstele: sa stii cum sa te regasesti autentic si sa te impaci cu tine insuti (pentru ca inima ta sa creasca cat mai mult).

In plus fata de trailer, synopsisul ne spune mai multe despre intriga:

Zeynep Altin este la capatul puterilor: este suprasolicitata si subestimata de sotul, fiica si tatal ei in varsta si, culmea, firma de pompe funebre tocmai a luat-o pe draga ei mama decedata inbracata intr-un costum barbatesc in locul rochiei ei preferate. Aceasta este ultima picatura pentru Zeynep, care paraseste Munchen pentru insula croata unde mama ei a cumparat o casuta in secret cu ani in urma, in speranta de a avea parte de liniste si de a se regasi pe sine. Daca fostul proprietar al casei, un localnic aspru pe nume Josip, nu ar mai locui inca pe teren…

In ceea ce priveste distributia, rolul principal va fi interpretat de Naomi Krauss (The International, Police Call 110 ). Ea va fi insotita de Goran Bogdan in rolul lui Josip Cega. Distributia este completata de Adnan Maral, Bahar Balci, Artjom Gilz si Davor Tomic.

Comedia germana multilingva este disponibila exclusiv pe Netflix incepand de miercuri, 8 martie 2023. In aceeasi zi, abonatii platformei de streaming vor putea, de asemenea, sa urmareasca unul dintre cele mai misterioase cazuri din istoria aviatiei cu documentarul MH370: The Missing Plane. Iar pentru cei mai curiosi, puteti incepe deja sa va planificati programul de binge-watching Netflix urmarind programul de lansari Netflix pentru luna martie si aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here