Servicii dedicate articolelor din blana asigurate de Carolina Design

Ce servicii asigura reprezentantii Carolina Design din Timisoara pe langa vanzarea articolelor de blana?

0
269
haine de blana pentru femei

Din ce in ce mai multe femei moderne inteleg importanta purtarii hainelor sau accesoriilor din blana naturala si le cumpara din oferta magazinului online Carolina Design din Timisoara. In fond, haina de blana a fost purtata din cele mai vechi timpuri, fiind una din primele confectionate de stramosii nostri care mergeau la vanatoare pentru a se hrani si pentru a se imbraca cu blana animalelor. Haina de blana naturala nu este o simpla achizitie, ci este o adevarata investitie in garderoba si in stilul purtatoarelor.

Ce servicii asigura reprezentantii Carolina Design din Timisoara pe langa vanzarea articolelor de blana?

De cele mai multe ori, nu este necesara numai achizitionarea unei haine de blana pentru femei, ci si intretinerea, curatarea, scurtarea sau personalizarea acesteia. De aceea, reprezentantii companiei Carolina Design iau cele mai bune decizii in acest sens si vin in sprijinul clientelor oferindu-le servicii de cea mai buna calitate.

Serviciile asigurate de reprezentantii acestei companii fac referire la confectiile de blanarie, la realizarea unui model de haina de blana propus de catre clienti, dar si realizarea unei veste, cape, unui guler sau a unei caciuli de blana, in functie de preferintele fiecarei doamne in parte.

Aceste servicii fac referire si al reconditionarea sau transformarea hainei de blana care este uzata sau demodata. Cu alte cuvinte, haina de blana veche, insa frumoasa, si cu o valoare sentimentala foarte mare va fi reconditionata prin scurtarea in lungime, schimbarea captuselii, scurtarea sau lungirea manecilor, cambrare sau ingustare, schimbarea sistemului de inchidere, diferite reparatii sau chiar recroirea modelului.

Haine de blana pentru femei | Carolina Design din Timisoara | CarolinaDesign.ro

Carolina Design din Timisoara

In cazul in care articolele de blana naturala s-au intarit in timp, specialistii vor aplica uleiuri speciale care le va reda flexibilitatea si luciul. Serviciile destinate purtatoarelor de haina de blana naturala sunt desigur si cele de curatatorie, pentru ca dupa o perioada de timp de purtare haina se poate deteriora si poate capata un aspect imbacsit. Procedura de curatare va determina revenirea la un aspect nou si la senzatia de pufos si va contribui la supletea si la longevitatea hainelor.

Nu in ultimul rand, serviciile de vopsitorie pentru hainele de piele sunt extrem de apreciate de catre clientele Carolina Design, pentru ca astfel isi pot improspata hainele de piele care prezinta semne de uzura si de deteriorare. Materialele si tehnica folosita este de ultima generatie si rezultatele sunt garantate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here