Injectarea cu acid hialuronic – miracol minim invaziv

Buze definite si cu volum? Pometi proeminenti? Riduri si cearcane estompate? Da, toate sunt posibil de obtinut prin injectarea cu acid hialuronic (cunoscut si ca „hialuronan”), cu un puternic efect anti-aging

0
287
acid hialuronic

Buze definite si cu volum? Pometi proeminenti? Riduri si cearcane estompate? Da, toate sunt posibil de obtinut prin injectarea cu acid hialuronic (cunoscut si ca „hialuronan”), cu un puternic efect anti-aging. Pentru cine nu stie, acidul hialuronic este o proteina regasita in mod natural in organism, mai ales in articulatii, piele si in zona ochilor.

A fost descoperit in anul 1934 de catre biochimistul Karl Meyer in America. Contribuie la hidratarea fibrelor de elastina si colagen si la retinerea de apa in tesuturi. Producerea de acid hialuronic in mod natural de catre corpul uman este redusa pe parcursul inaintarii in varsta. Motiv pentru care, efectele negative sunt multiple: aparitia ridurilor, pielea uscata si lasata.

Injectarea cu acid hialuronic nu micsoreaza numarul neuronilor

Stop! Nu trebuie sa ai un comportament de „pitipoanca” pentru a-ti face mici retusuri cu acid hialuronic. In general, cei care critica sunt barbatii care nu au acces la un sarut delicios! Contrar aparentelor, exista persoane foarte capabile care opteaza pentru o augmentare cu acid hialuronic. Procedura se realizeaza pe banda rulanta. Desigur, miza este in principiu una de natura estetica. Deja nu mai este o practica bizara si extra-criticata.

Exista femei cu un statut social foarte apreciat care doresc sa isi imbunatateasca aspectul. In unele cazuri, rezultatul este foarte putin sesizabil. O studiu medical trebuie realizat anterior interventiei. Injectarea cu acid hialuronic, indiferent de locul in care este realizata, trebuie sa respecte anumite proportii fizionomice.

Mersul la clinica pentru injectare cu o poza a altei persoane (vedeta, influencer etc) nu este o optiune sanatoasa. Nu oricine isi doreste sa fie aproape mutilat, tipul Crudutei sau al Biancai Dragusanu. In orice caz, un specialist ar trebui sa refuze o astfel de interventie, indiferent de suma. Conteaza enorm tipul de acid folosit de medic.

Pentru persoanele care sunt mai sensibile la durere, se poate aplica o crema cu un efect de o usoara anestezie locala. Este indicat sa se administreze, pentru inceput, doar o jumatate de fiola de acid. Zilele urmatoare este nerecomandata folosirea fondului de ten sau a rujului, ci doar a unei creme hidratante, in cazul buzelor. Masajul trebuie realizat zilnic, pentru a evita efectul de granulare si pentru a uniformiza continutul. Se impune o hidratare considerabila ulterior pentru a mentine efectul acidului.

Panica se instaleaza dupa ce acidul odata administrat este resorbit de organism. Depinde de fiecare, poate dura efectul cateva saptamani. Tocmai de aceea trebuie revenit la medic pentru o noua injectare. In timp, cantitatea se va mentine, iar sedintele minim invazive cu acid vor fi amanate chiar si pana la 1 an.

Este estetic, este minim invaziv, uneori chiar recomandat! Deci, prejudecatile trebuie ignorate. Fa ceea ce te face fericita! Ai dreptul! Iar da, o simpla fiola de acid hialuronic poate sa contribuie major la imbunatatirea vietii: un make-up special, un sarut mai „plin”, o imagine mai spectaculoasa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here