Vrei sa iti renovezi locuinta? Iata unde poti duce cartile de care nu mai ai nevoie

Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul CumparCarti.ro

0
75

In general, la finalul renovarilor, locuitorii descopera ca detin anumite lucruri de care nu mai au nevoie din diferite motive.

Fie ca sunt invechite sau ca pur si simplu se doreste achizitionarea unor obiecte moderne, cele vechi trebuie sa fie eliminate pentru a se crea spatiul necesar in locuinta. Acelasi lucru se aplica si in cazul cartilor vechi.

Din fericire, anticariatele se afla mereu in cautarea unor astfel de carti, postand anunturi de tipul „anticariat cumpar carti” pe internet. Cateva aspecte importante pentru vanzarea cartilor la anticariate sunt prezentate in cele ce urmeaza.

3 aspecte de care trebuie tinut cont atunci cand sunt vandute cartile catre anticariat

  • Conditia in care se prezinta cartile

Cartile nu sunt cu nimic diferite fata de alte produse. Un produs intr-o conditie buna atrage un interes mai mare pentru cumparator. Cu cat cartile care se incearca a fi vandute catre anticariate au fost pastrate si intretinute corespunzator, cu atat se va putea obtine un pret mai bun.

Anticariat cumpar carti | Cumpar carti in Bistrita | CumparCarti.ro

cumpar carti în Bistrita

  • Cat de rar este exemplarul vandut

Exista numerosi colectionari care posteaza anunturi de tipul „cumpar carti in Bistrita” sau in alte orase, in incercarea de a gasi carti cat mai rare pe care sa le adauge in colectia personala.

Daca o carte face parte dintr-o editie limitata sau daca beneficiaza de autograful autorului, pretul pentru aceasta va fi mult mai mare decat pentru o varianta care a fost tiparita la scara larga.

  • Anul in care a fost tiparita cartea

Un alt aspect important in vanzarea cartilor catre anticariate il reprezinta si vechimea cartii. Un exemplar vechi, care se afla intr-o conditie buna, poate valora mult mai mult decat o carte aparuta recent.

Astfel, persoanele care se regasesc in lucrurile amintite anterior si doresc sa scape de cartile ramase in urma renovarilor, pot face acest lucru accesand site-ul CumparCarti.ro, pentru a isi vinde cartile intr-un mod rapid si sigur.

In concluzie, pentru vanzarea cartilor catre anticariate la un pret cat mai bun trebuie luate in calcul mai multe aspecte care pot influenta valoarea acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here