3 reguli pentru a purta intotdeauna pantofi de dama cu toc confortabili

Ingrijirea atenta a picioarelor cu pantofi de dama de calitate

0
185
pantofi casual de dama

Asortarea unei perechi de pantofi de dama cu toc la o tinuta inseamna eleganta si stil. Cu toate astea, chiar daca aspectul intregii tinute este unul frumos si atragator, doamnele si domnisoarele se confrunta adeseori cu disconfort din cauza tocului. Este posibil ca incaltamintea sa nu fie confortabila sau pur si simplu ele sa nu se familiarizeze de indata cu tocul.

Atunci cand isi cumpara pantofi cu toc, femeile trebuie sa acorde o deosebita atentie comerciantului si producatorului. Un site care cuprinde in oferta sa si calitatea produselor este LaFeteCochete.ro. In oferta variata se gasesc atat sandale, cat si adidasi, pantofi, papuci, ghete sau botine, fiecare dintre acestea integrandu-se intr-o serie generoasa de tinute. Descrierile de produs sunt generoase si cuprind toate detaliile pentru o alegere cat mai corecta a incaltamintei: dimensiune toc, marime, material.

Ingrijirea atenta a picioarelor cu pantofi de dama de calitate

1. Marimea

Pentru inceput, la efectuarea comenzii online, ele trebuie sa se asigure ca perechea de pantofi este de marimea potrivita. Nu de putine ori femeile au gasit un model de pantofi cu toc pe care si l-au dorit, chiar daca nu era in marimea corespunzatoare piciorului lor. Cumpararea unui astfel de produs este total nepotrivita: pantofii nu pot fi purtati, provoaca rani si nu exista nicio modalitate de a remedia problema. Daca pantoful este prea mare, piciorul va aluneca inainte si va crea disconfort in zona degetelor.

Daca piciorul are tendinta de a aluneca inainte intr-un pantof cu toc, purtatoarele ar putea incerca adaugarea unei talpi interioare din silicon.

Pantofi de dama | pantofi casual de dama | LaFeteCochete.ro

pantofi de dama

2. Tipul de picior si pantoful potrivit

Chiar si atunci cand sunt comandati online, pantofii pot fi probati si eventual returnati si schimbati daca situatia o impune. Asadar, in magazin sau acasa, pantofii trebuie probati cu tipul de ciorap potrivit sau fara. Cel mai bine este ca proba sa aiba loc dupa-amiaza sau seara, atunci cand piciorul este obosit sau umflat. In acest fel purtatoarele se asigura ca pantoful este cel potrivit indiferent de momentul din zi.

3. Toc mai gros inseamna confort sporit

In magazinul Lafetecochete.ro se gasesc si pantofi casual de dama cu toc gros. Acestia sunt printe cei mai confortabili, mai ales comparandu-i cu cei stiletto. Atunci cand tocul este mai gros, greutatea este impartita echilibrat, fara a mai pune presiune mare pe picioare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here