Manichiura clasica vs. manichiura semipermanenta

Intr-un salon extensii par Bucuresti, serviciile nu se limiteaza doar la aplicarea si la intretinerea extensiilor, ci si la alte servicii ce implica ingrijirea unghiilor, tenului, pielii si parului.

0
187
Manichiura clasica

Din ce in ce mai multe femei care pun accent pe aspectul lor si care stiu ca manichiura este o carte de vizita, aleg sa viziteze un centru de infrumusetare din Floreasca, de exemplu SalonExtensii, pentru ca unghiile lor sa fie corect ingrijite si infrumusetate optand pentru o manichiura clasica sau semipermanenta. Manichiura clasica inca este in tendinte in Romania, desi manichiura cu gel a inceput sa castige din ce in ce mai mult teren.

Ce presupune manichiura clasica?

Manichiura clasica reprezinta ingrijirea si infrumusetarea unghiilor naturale ale femeilor, infrumusetarea mainilor prin indepartarea cuticulelor si prin aplicarea unei oje de buna calitate. Pentru ingrijirea cuticulelor, reprezentantii SalonExtensii.ro vor folosi solutii inovatoare, un balsam pentru cuticule, continuand cu lustruirea, curatarea si finisarea unghiilor cu produse care protejeaza si intaresc unghiile, actionand ca si un strat protector pentru a prelungi rezistenta ojei sau lacului aplicat.

La final, se aplica un lac de unghii cu ingrediente speciale care nu numai ca infrumuseteaza unghiile, ci le si fortifica si le faciliteaza cresterea. Manichiura clasica este foarte populara printre femeile ce isi doresc sa schimbe culoarea unghiilor in mod regulat, dar si celor care doresc sa isi hidrateze si sa isi regeneeze unghiile in mod corespunzator.

Ce presupune manichiura semipermanenta?

Oja semipermanenta este o solutie din ce in ce mai recomandata si mai preferata de femeile care nu au timp sa isi petreaca cateva ore pe saptamana in saloanele de infrumusetare.

Centru de infrumusetare din Floreasca | salon extensii par Bucuresti | SalonExtensii.ro

Manichiura clasica

O baza, doua straturi de oja semipermanenta, un strat de top si cateva secunde de cataliza sub o lampa UV sunt suficiente pentru un rezultat stralucitor, rezistent la socuri si care nu se decojeste deloc usor. Manichiura semi este un compromis ideal intre manichiura clasica si unghiile false.

Intr-un salon extensii par Bucuresti, serviciile nu se limiteaza doar la aplicarea si la intretinerea extensiilor, ci si la alte servicii ce implica ingrijirea unghiilor, tenului, pielii si parului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here