Aspecte de care sa tii cont cand cumperi uniforme medicale

0
28
tesamedical.ro

De ce sunt atat de populare halatele si uniformele medicale? Pe langa faptul ca reprezinta o modalitate usoara pentru pacienti de a identifica personalul medical, acestea sunt pur si simplu practice. Cu un design simplu si usor de spalat, acestea au putine locuri in care se pot ascunde bacteriile si alti contaminanti, ceea ce le face ideale pentru utilizarea in locuri precum spitale, clinici veterinare si multe altele.

Diferitele modele de uniforme medicale fac parte din viata de zi cu zi a unui profesionist din domeniul sanatatii. Acestea ar trebui sa fie confortabile, practice, sa permita o miscare usoara si sa fie confectionate din tesaturi care se pot spala usor si se usuca rapid. Toate acestea sunt adevarate, dar cum se pastreaza stilul?

Orice lucrator in domeniul sanitar isi doreste sa arate si bine atunci cand poarta uniformele de lucru,  pastrand in acelasi timp confortul. Pana la urma, totul se rezuma la alegerea tinutei potrivite. Fiind o uniforma profesionala, aceste tinute trebuie sa fie practice si sa arate bine pentru a transmite o impresie corecta pacientilor si colegilor.

Sfaturi pentru alegerea uniformei medicale potrivite

Uniformele medicale trebuie sa ofere confort miscari, dar, in acelasi timp, trebuie sa se potriveasca bine persoanelor care le poarta. In acest sens, incearca sa se cumpere exact marimea potrivita si, doar daca persoana respectiva se afla intre doua marimi, sa o aleaga pe cea mai mare.

Uniforme medicale | aparatura medicala | TesaMedical.ro

uniforme medicale

In magazinele de profil, precum TesaMedical.ro exista o multitudine de modele care asigura confort la locul de munca si arata bine in acelasi timp. Si aici, gustul personal joaca un rol important. In functie de stil, se poate opta pentru un costum mai clasic sau pentru un model mai sportiv.

Un alt lucru de luat in considerare sunt buzunarele. De regula, halatele au mai multe buzunare care permit depozitarea numeroasele lucruri de care profesionistii din domeniul sanatatii au nevoie zilnic, asa ca se tine cont de acest aspect atunci cand se alege halatul!

De asemenea, la alegerea uniformelor potrivite se va tine cont de materialele din care sunt confectionate si culori.

Profesionistii de la Tesa Mediacal isi ajuta cu rabdare clientii sa faca alegerile cele mai bune, indiferent daca achizitioneaza aparatura medicala sau uniforme medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here