Canapeaua extensibila – alegerea perfecta

Canapelele de pe CasaEduard.ro imbina utilitatea si confortul. Cu ajutorul experientei indelungate si a numeroaselor inovatii, expertii acestei fabrici pot concepe produse cu un aspect deosebit, raportul calitate-pret fiind unul foarte avantajos.

0
136

Atunci cand este nevoie de o schimbare in ceea ce priveste decorarea living-ului, o canapea extensibila este un obiect de mobilier extrem de practic, care imbina functionalitatile unui pat cu cele ale unei canapele. Este alegerea ideala daca locuinta este limitata din punctul de vedere al spatiului.

Canapeaua extensibila este o piesa de mobilier care indeplineste mai multe functii. Poate avea rolul unei canapele, ofera confortul unui pat si economiste spatiul. In general, motivul achizitionarii acesteia este reprezentat de primirea oaspetilor, a familiei si a prietenilor. La capitolul design, canapeaua a trecut prin mai multe etape: la inceput era conceputa cu ajutorul unor fiare mecanice, uneori complicate si voluminoase, apoi design-ul s-a schimbat intr-unul elegant, durabil si eficient.

Confort si eficacitate sporite

Aceasta piesa de mobilier este o alternativa mult mai avantajoasa, deoarece economiseste spatiu, fata de utilizarea unor saltele gonflabile pe podea. Canapeaua extensibila este usor de intretinut, majoritatea componentelor putand fi curatate cu usurinta.

Acest tip de canapea este o alegere din ce in ce mai populara din simplul motiv ca ofera o utilitate sporita si elimina nevoia de alte piese de mobilier speciale pentru oaspeti. Pentru atipit, dormit si relaxat, canapelele extensibile functioneaza la fel de bine intr-o sufragerie, cat si intr-un dormitor mic, intr-o camera de oaspeti sau chiar intr-un birou. Canepelele se pot alege in functie de sptaiul de care se dispune astfel: de marimi mici, medii, mari sau king size.

Canapea extensibila | canapea extensibila cu doua locuri | CasaEduard.ro

canapea extensibila

Canapeaua extensibila este multifunctionala

Canapeaua va fi de mare folos pentru persoanele care locuiesc intr-un apartament mic sau intr-o garsoniera. Acest produs este recomandat familiilor mari cu case mici, deoarece reprezinta o investitie buna si economiseste spatiu. In situatia in care spatiul de depozitare din camera copilului este limitat, canapeaua extensibila cu doua locuri nu joaca doar rolul canapelei si al patului, ci are si suficient spatiu in partea de jos pentru a servi in loc de depozitare.

Canapelele de pe CasaEduard.ro imbina utilitatea si confortul. Cu ajutorul experientei indelungate si a numeroaselor inovatii, expertii acestei fabrici pot concepe produse cu un aspect deosebit, raportul calitate-pret fiind unul foarte avantajos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here