De ce sa apelezi la anticariate care cumpara carti?

La anticariatele cu experienta in aceasta activitate, printre care si CumparCarti.ro, e nevoie doar de un apel

0
156

Deoarece exista anticariate care cumpara carti, cei care au intentia de a-si vinde volumele din biblioteca personala pot renunta la metoda clasica de a vinde pe internet. Oferta anticariatului este mult mai avantajoasa, din punct de vedere al seriozitatii, promptitudinii si transparentei. Vanzarea pe internet, in schimb, poate fi o adevarata provocare mai ales pentru cei care vor sa vanda carti vechi.

Care sunt motivele pentru a colabora cu anticariate care cumpara carti?

Serviciile de cumparari carti in Bucuresti, oferite de anticariate, cum este de exemplu Cumpar Carti, sunt cele mai avantajoase pentru cei care vor sa renunte a la o parte din posesiile lor in materie de carti.

Oricare ar fi motivul pentru care se vand cartile, varianta de a vinde pe internet poate fi de-a dreptul dificila si costisitoare. Daca se vand pe internet, cartile trebuie postate pe site-uri de anunturi. Acest lucru nu reprezinta o problema, mai ales tinand cont de diversitatea site-urilor de vanzari-cumparari.

Problema consta in faptul ca acest proces poate consuma timp, vanzatorul fiind nevoit sa pozeze fiecare carte in parte si sa faca preturi individuale pentru acestea. In plus, e foarte posibil ca anunturile sa ajunga greu la persoanele cu adevarat interesate, deoarece se vor pierde in multimea de anunturi postate zilnic.

Cumparari carti in Bucuresti | Anticariate care cumpara carti | CumparCarti.rocumparari carti in BucurestiIn aceasta situatie, va fi nevoie de promovarea platita a anuntului, adica de investitii suplimentare si nedorite. Atunci cand se vinde pe internet, vanzarea nu este niciodata garantata. In schimb, la anticariatele cu experienta in aceasta activitate, printre care si CumparCarti.ro, e nevoie doar de un apel.

Fara anunturi, fotografii si prea multe detalii suplimentare cu privire la titlul, autorul si anul de aparitie a cartii, achizitorii sunt dispusi sa efectueze rapid procesul de vanzare si sa ridice cartile de la domiciliul vanzatorului in cel mai scurt timp, fara a percepe taxe pentru transport si evaluare.

Vanzarea pe internet presupune o perioada lunga de asteptare, mai ales in cazul celor care vand carti destul de vechi, care au sanse mici de a atrage atentia. Transportul cartilor este de asemenea o alta grija care apare atunci cand potentialii cumparatori locuiesc intr-o alta localitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here