Motive pentru a inchiria macarale

AdUtilaj.ro ofera o gama larga de servicii de inchiriere, de la macarale, platforme de lucru la inaltime

0
142
inchireri macarale

Serviciul de inchireri macarale este din ce in ce mai ales de foarte multe multi operatori in diverse industrii. Macaraua de inchiriat este alegerea perfecta pentru un numar mare de utilizari.

Macaralele au o capacitate de forta foarte ridicata, fie ca este vorba de ascensoarele de pe santierul de constructie sau de instalarea unitatilor de climatizare pe acoperis.  Aceste utilaje sunt echipamente foarte scumpe, extrem de complicate, care au nevoie de un personal informat pentru a asigura siguranta operatorilor si a echipajelor care lucreaza in jurul lor.

Beneficiile inchirierii de macarale

Inchirierea de macarale este mult mai ieftina decat achizitionarea unei macarale, iar daca persoana nu efectueaza un volum ridicat de munca, este putin probabil sa isi poata recupera costul pretului de achizitie al macaralei.

Inchirierea unei macarale economiseste, totodata, costurile pentru personal, deoarece utilizarea macaralelor necesita personal autorizat pentru ca persoana sa fie sigura ca procedurile corespunzatoare sunt respectate in orice moment.

Instruirea personalului poate fi costisitoare si consumatoare de timp. Asadar, daca persoana va inchiria macaraua, personalul de manipulare va fi deja furnizat. Prin inchiriere se poate economisi timp in mai multe domenii, inclusiv pentru instalarea obiectelor si materialelor pe santier, finalizarea lucrarilor si transportul materialelor.

Atunci cand macaraua este inchiriata, echipajul de manipulare va gestiona toate problemele asociate cu inchirierea.  De asemenea, in functie de gradul de necesitate, utilizarea unei macarale pentru a face o ridicare mare in loc de utilizarea mai multor ascensoare mai mici poate duce la economii insemnate de timp pe parcursul proiectului.

Inchirieri de nacele | Inchireri macarale | AdUtilaj.ro

 inchirieri de nacele

Mai mult decat atat, datorita eficientei lucrului, a crescut mult cererea pentru inchirieri de nacele. Nacela este o platforma de lucru aerian, care permite ridicarea si stationarea la o anumita inaltime a unui sau mai multor lucratori.

De obicei, este folosita in constructii, inginerie de plante, industrii. Suprafata plana si stabila permite interventia specialistilor cu usurinta si fara riscuri de accidentare, nacela fiind dotata cu sisteme de siguranta avansate.

AdUtilaj.ro ofera o gama larga de servicii de inchiriere, de la macarale, platforme de lucru la inaltime, pana la nacele, fiind extrem de sigure si de calitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here