Cauti o statie ITP in Militari? Iata la care poti apela!

Care sunt criteriile care recomanda aceasta statie ITP din Militari?

0
117

Efectuarea inspectiei tehnice periodice este obligatorie pentru orice tip de autovehicul care circula pe drumurile publice, iar nerespectarea acesteia presupune pedepsirea celor care circula cu masini fara ITP de catre organele de politie.

In general, soferii cauta o statie ITP care sa se afle in apropierea lor, indiferent daca este vorba despre locuinta sau serviciu, ori despre drumul dintre cele doua puncte principale de interes.

Drept urmare, bucurestenii care locuiesc in sectorul 6 al Capitalei vor cauta o statie ITP in Militari, la care sa poata ajunge simplu si rapid. In acest caz, o varianta este statia Alfa ITP.

Care sunt criteriile care recomanda aceasta statie ITP din Militari?

Motivele pentru care oamenii aleg Alfa ITP sunt, in general, legate de locatia acesteia: se afla in proximitatea lor si isi pot face timp sa ajunga pentru a putea efectua inspectia tehnica periodica pentru vehiculul lor. Numai ca sunt si alte motive pentru care vin chiar si locuitori din alte colturi ale Capitalei sau din imprejurimi la statia AlfaITP.ro.

In primul rand, este o statie ITP autorizata RAR pentru aproape toate categoriile de autovehicule, ceea ce reprezinta o diferenta majora fata de competitori. De la autoturisme si autoutilitare, la remorci, rulote, autorulote sau motoare, pentru orice vehicul care circula pe drumurile publice poate fi facuta inspectia tehnica la Alfa ITP.

De asemenea, un alt criteriu, care reprezinta si un atu important al acestei statii ITP din sector 6 este pretul pentru serviciile oferite, care este unul dintre cele mai mici de pe piata, calitatea serviciilor nefiind insa influentata de costurile accesibile ale acestora.

ITP in Militari | ITP din sector 6 | AlfaITP.ro

ITP in Militari

Un alt avantaj pentru care este atat de populara aceasta statie ITP este ca pot oferi si servicii adiacente, de verificare sau descarcare tahografe, care sunt foarte utile in special soferilor de camion, a caror meserie presupune sa circule mii de kilometri pe sosele din diferite tari.

In concluzie, accesibilitatea – a costurilor si a locatiei – este principalul criteriu de care tin cont oamenii atunci cand sunt nevoiti sa efectueze inspectia tehnica periodica pentru autovehiculele pe care le conduc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here