Cadrele de mers fac viata mai usoara pas cu pas

Utilizatorii care acceseaza magazinul online TesaMedical.ro vor gasi cadre de mers pliabile pentru cei mici

0
104

Abilitatea oamenilor care le permite sa se miste in mod liber poarta numele de mobilitate, iar pe parcursul vietii, aceasta s-ar putea sa aiba de suferit din diverse motive. Cateodata, simpla inaintare in varsta este suficienta pentru a pune in pericol mobilitatea unei persoane. In alte situatii este vorba despre un accident la care nimeni nu se astepta.

Multi oameni vor obtine mobilitatea de care au nevoie prin intermediul unor cadre de mers, care pot fi realizate atat pentru a sprijini deplasarea in interiorul unei locuinte, cat si in exteriorul ei, in functie de nevoile pe care le are fiecare pacient. Inaltimea va putea fi ajustata, astfel incat sa se potriveasca staturii celui care utilizeaza cadrul.

Exista doar cadre de mers pentru adulti?

Adultii nu sunt singurii care au nevoie de cadre de mers pentru a se deplasa dintr-un loc in altul, deoarece si copiii pot fi pusi intr-o situatie similara.

De aceea, utilizatorii care acceseaza magazinul online TesaMedical.ro vor gasi cadre de mers pliabile pentru cei mici. Dimensiunea lor este mai mica decat cea a cadrelor pentru adulti, asa ca sunt usor de manevrat.

Cadre de mers | Fotoliu rulant | TesaMedical.ro

cadre de mers

De cele ma multe ori, copiii au nevoie de cadre de mers in situatia in care si-au pierdut mobilitatea in urma unui accident.

Daca starea in care se afla nu este una permanenta, cadrul ii va ajuta pentru o perioada scurta de timp, iar dupa isi vor reveni la normal si nu vor mai avea nevoie de el. Pentru produsul din magazin, capacitatea maxima este de 100 de kilograme.

Cadrele de mers nu te mai pot ajuta? Iata ce e de facut!

Daca utilizatorii nu au reusit sa-si recupereze mobilitatea prin intermediul cadrelor de mers, mai pot apela si la optiunea unui fotoliu rulant. Dispozitivul este potrivit in mod special pentru persoanele cu handicap locomotor si poate fi utilizat atat in interiorul locuintei, cat si in exterior, iar depasirea obstacolelor se face prin ridicarea rotilor din fata.

Prin urmare, niciodata nu este prea tarziu pentru o persoana sa-si recupereze mobilitatea, chiar daca o face cu pasi mici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here