Cum identifici si gestionezi urgentele stomatologice in cazul copiilor?

0
69
elveto-dent.ro

Situatiile care reprezinta o urgenta dentara pot fi indicate prin diferite simptome, de la dureri de cap persistente, dinti care se desprind, la gingii sau maxilar umflat, dureri de dinti severe. Cand vine insa vorba despre sanatatea dentara a copiilor, lucrurile pot fi putin mai sensibile, deoarece cei mici au o sensibilitate mai mare la durere.

In general, urgentele dentare la copii pot fi cauzate de traume, infectii sau alte probleme dentare, motiv pentru care este important sa se stie cum pot fi recunoscute acestea si cum pot fi gestionate, inainte de a ajunge la cabinetul de urgente stomatologice non-stop din Iancului, din cadrul clinicii Elveto Dent, care vine in ajutorul tuturor pacientilor care se confrunta cu o astfel de situatie.

Principalele urgente stomatologice la copii si cum ar trebui gestionate

Curiozitatea copiilor ii face adesea pe copii sa se accidenteze, iar unele accidente pot fi destul de grave, care se pot solda chiar cu fracturarea sau caderea unui dinte. In astfel de situatii este necesar sa se intervina rapid pentru a minimiza daunele si a pastra sanatatea dintilor.

Daca un copil sufera un traumatism dentar, este important sa se verifice starea danturii si consultarea unui medic dentist cat mai rapid pentru a evalua daunele si pentru a determina cea mai buna abordare a tratamentului. Medicii de la clinica Elveto-Dent.ro pot sa salveze si sa implanteze un dinte cazut, daca acesta este recuperat si pastrat intr-un mediu umed pana la sosirea in cabinet, care ar trebui sa fie intr-un timp cat mai scurt.

Urgente stomatologice non-stop din Iancului | clinica Elveto Dent | Elveto-Dent.ro

Urgente stomatologice non-stop din Iancului

De asemenea, cariile dentare si chiar infectiile dentare, sunt alte probleme stomatologice des intalnite in cazul copiilor. O infectie dentara poate fi cauzata de carii netratate sau de o infectie a gingiilor. In acest caz, micii pacienti pot prezenta dureri, febra si ganglioni limfatici umflati, iar consultatia stomatologica reprezinta o urgenta.

Medicii dentisti de la clinica Elveto Dent vor evalua si trata infectia, pentru care pot prescrie chiar si o prescriptie medicala. Totusi, trebuie identificata si tratata cauza care a dus la aparitia infectiei dentare, astfel incat sa se elimine orice sursa care poate duce la reaparitia acesteia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here