Cum se alege aparatul ecograf?

Med-Tehnica.ro ofera o gama variata de aparate ecograf, dar si multe alte aparaturi medicale.

0
175
monitor fetal

Cei care vor sa isi deschida un cabinet medical privat si au nevoie de un aparat ecograf trebuie sa stie cateva detalii importante inainte sa il achizitioneze. Acestia trebuie sa stie cat de mult conteaza calitatea aparatelor si a instrumentelor folosite si cat trebuie sa investeasca intr-o astfel de achizitie.

Acest dispozitiv, va ajuta medicii sa puna un diagnostic corect pacientilor. Exista cateva aspecte de care persoana trebuie sa tina cont cand alege un astfel de aparat, foarte important in activitatea sa medicala.

Bugetul

Persoanele care vor sa faca o achizitie au in vedere, in primul rand, bugetul de cate dispun. Aspectul acesta este valabil si in cazul persoanelor care vor sa cumpere un ecograf pentru cabinetele lor medicale. Daca medicul este la inceput de cariera, iar cabinetul nu este specializat in radiologie sau ecografie, atunci poate achizitiona un ecograf mai simplu si mai ieftin, fara doppler. Persoanele care vor sa achizitoneze acest tip de aparatura trebuie sa ia in calcul si un monitorul fetal, care este foarte important pentru cei care lucreaza in domeniul ginecologic.

Cu siguranta, este bine ca persoana sa testeze mai multe tipuri de ecograf, sa vada care este cel mai practic, mai simplu de folosit si mai performant. Exista posibilitatea ca persoana sa poata inchiria un aparat ecograf pentru o anumita perioada, ca sa vada daca i se potriveste nevoilor sale, urmand apoi sa decida daca merita sa il cumpere sau nu.

Aparat ecograf | monitor fetal | Med-Tehnica.ro

aparat ecograf

Tipuri de aparate ecograf

Un alt aspect major este tipul de ecograf pe care persoana vrea sa il cumpere. Exista aparate fixe, de mari dimensiuni, care ofera o imagine de calitate foarte buna, dar ocupa si mult spatiu in cabinet si aparate de ecografie portabile si ultraportabile. Acestea din urma au dimensiuni mici si sunt foarte usor de transportat, dar, nu sunt mereu foarte performante, fiind realizate pentru un diagnostic in regim de urgenta, nu pentru investigatii amanuntite. Med-Tehnica.ro ofera o gama variata de aparate ecograf, dar si multe alte aparaturi medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here