Informatii utile despre scaunul wc de camera

Pe MagazinulOrtopedic.ro exista o gama variata de produse, de la scaune cu roti si pana la cele fara roti sau comode de camere.

0
132

Foarte multe persoane ajung in imposibilitatea de a se deplasa singure pana la baie fie din cauza batranetii, a unor interventii chirurgicale, fie din cauza problemelor locomotorii care ii impiedica sa se ridice din pat. In sprijinul acestora vine scaunul wc de camera, un dispozitiv medical extrem de usor de folosit.

Ce este scaunul wc de camera?

Acest produs este un dispozitiv ortopedic ajutator ce poate fi utilizat atat acasa, cat si intr-un mediu spitalicesc. Rolul sau este a-i ajuta pe pacienti sa foloseasca toaleta fara sa fie nevoie sa mai mearga la baie. Scaunul se poate aseza in camera sau aproape de pat fiind, in felul acesta, in permanenta la indemana utilizatorului.

Caracteristica principala este greutatea fiind, fara doar si poate, unul dintre cele mai usoare dispozitive medicale de pe piata. Colacul, capacul, precum si vasul colector sunt detasabile ceea ce permite o curatare si o igienizare simpla si rapida.

Pe MagazinulOrtopedic.ro exista o gama variata de produse, de la scaune cu roti si pana la cele fara roti sau comode de camere. Absolut toate acestea sunt realizate din materiale de calitate si pot fi achizitionate la preturi competitive.

Exista inclusiv comode care pot fi utilizate chiar si in cabina de dus pentru toaletarea si spalarea pacientilor. Acestea sunt confectionate dintr-un amestec de din aluminiu si PVC fiind rezistente in fata apei.

Scaun wc de camera | cadru ortopedic | MagazinulOrtopedic.ro

Scaun wc de camera

Scaunul de camera este un dispozitiv versatil si usor de manevrat de catre orice persoana. De asemenea, este reglabil in inaltime si poate fi ajustat in functie de nevoile fiecarui pacient in parte. Cadrul este pliabil, nu ocupa mult loc si poate fi usor depozitat in orice spatiu.

Un alt dispozitiv medical indispendabil persoanelor batrane sau aflate in recuperare dupa o interventie chirurgicala este cadrul ortopedic, rolul acestuia fiind acela de a mentine echilibrul pe durata deplasarii. Are o inaltime fixa sau reglabila, cu o latime putin mai mare decat latimea medie a pacientului si o adancime de aprox. 30 cm. Exista insa si cadre de mers atipice, pentru alte grupe de pacienti asa cum sunt copiii sau pacientii cu obezi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here