Cand este recomandat tratamentul cu implant dentar pentru restaurarea danturii?

Pacientii clinicii Elveto-Dent.ro pot opta si pentru un tratament de restaurare a danturii cu mai multe implanturi dentare

0
101
extractia de masea de minte

Una dintre cele mai eficiente solutii de inlocuire a dintilor lipsa este implantul dentar, care este foarte asemanator cu dintele natural, atat in ceea ce priveste aspectul estetic, dar si functionalitatea acestuia.

Tocmai de aceea, tot mai multi pacienti apeleaza la tratamentul cu implant dentar in Bucuresti, pentru restaurarea danturii.

In ce situatii este recomandat implantul dentar pentru restaurarea danturii?

Evolutia tehnologiei si tehnicilor medicale permite astazi ca implantul dentar sa poata fi folosit atat pentru inlocuirea unui singur dinte, cat si pentru inlocuirea mai multor dinti lipsa. In plus, complicatiile asociate unei astfel de interventii chirurgicale minim invazive sunt aproape inexistente.

Prin urmare, una dintre cele mai comune situatii in care pacientii aleg implantul dentar pentru restaurarea danturii este lipsa unui singur dinte. O solutie alternativa este si puntea dentara, numai ca aceasta presupune sacrificarea dintilor invecinati, chiar daca acestia sunt sanatosi. Astfel ca implantul se dovedeste a fi cea mai eficienta si avantajoasa solutie.

Implant dentar in Bucuresti | Extractia de masea de minte | Elveto-Dent.ro

implant dentar in Bucuresti

De asemenea, pacientii clinicii Elveto-Dent.ro pot opta si pentru un tratament de restaurare a danturii cu mai multe implanturi dentare, astfel ca rezultatul va fi unul cu aspect natural, in care zambetul este complet, iar functionalitatea, restabilita total.

Chiar si pacientii care nu mai au niciun dinte sanatos in cavitatea orala pot beneficia de un tratament cu implant dentar, care ii va ajuta sa isi recapete dantura si, implicit, increderea in sine. Acest lucru este posibil datorita protezelor pe implant, care se bucura de un grad inalt de stabilitate si durabilitate.

In ce consta procedura de inserare a implantului dentar?

Procesul de inserare a implantului dentar este unul simplu, pe care medicul stomatolog il poate face fie intr-o zi, fie in mai multe zile, in functie de numarul sau de complexitatea cazului.

De asemenea, surubul de titan poate fi inserat chiar si imediat dupa o extractie dentara, pentru o restaurare rapida a danturii, exceptie facand extractia de masea de minte, care nu are nevoie sa fie inlocuita, deoarece nu are nicio functionalitate.

Drept urmare, implantul dentar se dovedeste a fi o solutie potrivita in foarte multe situatii care au ca scop restaurarea danturii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here