Cum sa scapi de zecile de file deschise in browser?

Oamenii deschid adesea in browser multe file - uneori zeci, ceea ce face dificila functionarea computerului

0
87
file browser

Oamenii deschid adesea in browser multe file – uneori zeci, ceea ce face dificila functionarea computerului. Exista insa modalitati de a rezolva elegant aceasta problema.

Potrivit unui studiu, numarul mare de file deschise pe computerele medicilor din sectia de terapie intensiva are un impact negativ asupra productivitatii acestora. Medicii sunt nevoiti sa petreaca mai mult timp cautand informatiile necesare si daca sunt deja stresati, efectul negativ se intensifica.

Desigur, nu toata lumea lucreaza precum medicii, dar chiar si pentru lucratorii obisnuiti de birou, 50 de file pot duce la supraincarcare de informatii. O modalitate de a preveni acest inconvenient este instalarea extensiilor speciale de browser.

  • OneTab

Aceasta extensie permite gruparea tuturor sectiunilor intr-o fereastra noua ca link-uri. Adica formeaza un anumit grup de file – caruia i se poate da un nume, se poate partaja folosind un link sau un cod QR. Pluginul este disponibil pentru instalare in browserele Chrome si Firefox.

  • Pocket

Si aceasta extensie inregistreaza toate filele sub forma de linkuri. Este disponibil pentru browserele Opera, Safari si Chrome si este disponibil chiar si ca functie incorporata in Firefox. Exista si o versiune mobila a pluginului care recomanda chiar si alte instrumente similare. Este important de retinut ca Pocket nu ofera confidentialitate completa a datelor.

  • Toby

Are un design frumos si permite inregistrarea pe o singura fila, precum si pe toate odata. Cand se va deschide browserul, toate filele salvate sunt vizibile imediat. Extensia poate fi instalata in Firefox, Opera si Chrome, insa nu transmite date catre terti.

  • Evernote

Acesta este cel mai fiabil instrument dintre toate. Cu el nu numai ca se pot salva file, ci si crea liste si note. De asemenea, este posibila adaugarea de adnotari in file. Salveaza o singura sectiune, dar accepta in acelasi timp 2 versiuni: completa (cu toate imaginile si reclamele) si simplificata. Exista si o functie recomandata, ca in Pocket. Poate fi instalat in Safari, Firefox, Internet Explorer, Chrome, Microsoft Edge si Opera.

De asemenea, se poate folosi si cea mai simpla metoda – introducerea linkurilor accesate pentru munca, intr-un document Google, de exemplu. Dar acest lucru va dura mai mult decat utilizarea extensiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here