Care sunt categoriile de volume care iti pot aduce cei mai multi bani de la anticariatele care se ocupa cu achizitii carti?

Sumele obtinute sunt influentate adesea de volumele care sunt vandute, domeniul si vechimea acestora, starea in care se afla, editorul si autorul.

0
76
cumpar carti de orice fel

Cartile din biblioteca pot fi o buna metoda de a face rost de bani, mai ales daca acestea ocupa spatiul inutil, deoarece nu mai prezinta interes pentru posesorii lor. Drept urmare, acestea pot fi vandute anticariatelor care se ocupa cu activitatea de achizitii carti, obtinand in schimb anumite sume de bani, ce in unele cazuri pot fi chiar importante.

Sumele obtinute sunt influentate adesea de volumele care sunt vandute, domeniul si vechimea acestora, starea in care se afla, editorul si autorul. Astfel ca cei care vor sa castige cat mai multi bani de pe urma vanzarii de carte ar trebui sa tina cont de urmatoarele categorii de volume care sunt considerate, de toate anticariatele, inclusiv Anticariat-Carti.com, unele dintre cele mai valoroase:

  1. Colectiile sunt printre preferatele achizitiilor de carti

Multi autori au scris carti in mai multe parti, care au fost publicate la perioade mari unele de altele, motiv pentru care unii cititori fie si-au pierdut interesul, fie nu au mai putut avea acces la partile urmatoare. De aceea, cei care au in biblioteca o serie intreaga de carti sau o colectie speciala de volume, se pot bucura de castiguri financiare importante daca aleg sa le vanda unor anticariate, cu conditia sa fie colectii complete, iar volumele sa se afle intr-o stare buna.

Achizitii carti | cumpar carti de orice fel | Anticariat-Carti.com

achizitii carti

  1. Cartile rare

De asemenea, cartile considerate a fi rare, fie ca fac parte dintr-o editie limitata, sunt foarte vechi sau au disparut de pe piata din diverse si, poate, nestiute motive, sunt o alta categorie de carti valoroase, care pot genera castiguri financiare proprietarilor lor.

Acestia nu trebuie decat sa raspunda anunturilor de genul „cumpar carti de orice fel” si sa anunte ce carti au de vanzare, iar in scurt timp o echipa de anticari se vor prezenta la domiciliul lor pentru a incheia vanzarea.

Totodata, cu cat sunt mai vechi si intr-o stare mai buna, cu atat cartile sunt mai valoroase, tocmai datorita faptului ca acestea sunt foarte greu de gasit. Astfel ca, din vanzare, are de castigat si vanzatorul si anticariatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here